5 Consells de seguretat alimentària
5 Consejos de seguridad alimentaria
13 de Juliol 2021
L'últim butlletí de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESAN), ens recorda sempre i més que mai amb el bon temps, les recomanacions bàsiques per sentir-nos segurs amb el que mengem.
No ens podem descuidar dels consells que han de formar part del ritual de la MANIPULACIÓ, CONSERVACIÓ I CUINA diària a casa nostra.
Normes que també hem d'exigir quan les vacances ens permeten menjar més sovint fora de casa o demanar menjar preparat i gaudir d'una altra manera...
Sílvia Pellicer Bertrand
Ll. Ciències econòmiques i empresarials (UAB)
Especialització en Nutrició i Alimentació en Patologies de Gran Prevalença (UOC)
Màster Universitari de Nutrició i Salut (UOC)
Membre corresponent amb nº AEND03407 de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica
Comentarios recientes